-54%

Paintmaster Wegenverf

Artikelnummer: 50030034
Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
€ 106,00 € 59,95 (inclusief btw)

Bent u op zoek naar goed wegenverf om bijvoorbeeld parkeerplekken mee te markeren? Dan is het wel belangrijk dat uw kwaliteits wegenverf gebruikt. U wilt echter niet dat de verf er snel afgaat en er verwarring ontstaat. Bij Verfstop.nl kunt u voordelig en snel wegenverf kopen. In ons assortiment kunt u kiezen uit de kleuren wit en geel en door de 5 en 20 liter verpakking kunt u een groot gedeelte afkrijgen met een verpakking.

Wegenverf van Paintmaster

De wegenverf van Paintmaster is van zeer goede kwaliteit. Zo heeft het een goede hechting met beton en andere beton verflagen. Waarbij het normaal gesproken lang duurt voordat de verf gedroogd is, is dat met de wegenverf van Paintmaster niet het geval. Zo droogt de verf snel op bij de juiste temperatuur en is het kras- en slijtvast. Koop vandaag nog de wegenverf van Paintmaster bij Verfstop en profiteer van onze voordelen.

Leverbaar in 5L en 20L verpakking.

Eigenschappen
Super hechting
Flexibel
Slijtvast
Snel en eenvoudig aan te brengen
Snelle droging
Zeer hoge dekking
Halfglanzend
Geschikt voor beton en cementdekvloeren zowel binnen als buiten
Niet bestand tegen weekmakers in autobanden

Toepassing
Binnen / Buiten

Verbruik
Ca 6-8 m2 per liter afhankelijk van de zuigende werking van de ondergrond.

Afwerking
Halfglans

Verdunning
Terpentine

Ondergrond
Beton- en cementdekvloeren dienen tot minimaal zes weken oud te zijn voordat met de behandeling kan worden gestart.
Enkel aanbrengen op droge, olie- en vetvrije oppervlakken.
Ondergrond opschuren voor aanbrengen betonverf.
Verwerkingstemperatuur bedraagt minimaal +10ºC en maximaal +30ºC. Goed ventileren tijdens en na verwerking is bij dit product noodzakelijk.

Gebruiksaanwijzing
Betonverf oproeren d.m.v. metalen mixer.
Het verbruik is ca 6-8 m2 per liter afhankelijk van de zuigende werking van de ondergrond. Bij een sterk zuigende ondergrond eerst een laag Paintmaster PU Floor Sealer aanbrengen en na 24 uur de eerste laag Paintmaster PU betonverf. Na wederom 24 uur de tweede laag Paintmaster PU betonverf aanbrengen d.m.v. kwast, roller of spray.
Voor het verdunnen en reinigen kan Terpentine worden gebruikt.
Let op: goed ventileren is bij dit product noodzakelijk!

Droogtijd
Droogtijd: Handdroog in 6-8 uur.
Volledig droog in 24 uur mits goed geventileerd en bij droge omstandigheden.

Eerste hulpmaatregelen
Algemeen: Roep in geval van twijfel of bij aanhoudende symptomen altijd medische hulp in. Geef een bewusteloos iemand nooit iets via de mond. Bewusteloze personen in stabiele zijligging plaatsen en medische hulp inroepen.

Oogcontact: Verwijder contactlenzen, spoel met veel schoon water uit de kraan, houd de oogleden minstens 10 minuten uit elkaar en vraag onmiddellijk medisch advies.

Inademing: Breng in de frisse lucht. Houd de persoon warm en rustig. Als de patiënt niet ademt, onregelmatig ademt, of als zich een ademhalingsstilstand voordoet, dient kunstmatige beademing of zuurstof te worden toegediend door getraind personeel.

Huidcontact: Verwijder verontreinigde kleding en schoenen. Reinig de huid grondig met water en zeep of gebruik een goedgekeurde huidreiniger. GEEN oplosmiddelen of verdunningsmiddelen gebruiken.

Inslikken: In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Houd de persoon warm en rustig. GEEN braken opwekken.

Bescherming van eerstehulpverleners: Er mag geen actie worden ondernomen als er kans is op persoonlijke ongelukken of in geval van onvoldoende training. Als vermoed wordt dat nog steeds dampen aanwezig zijn moet de reddingswerker een geschikt masker of onafhankelijke ademhalingsapparatuur dragen. Dit kan gevaarlijk zijn voor degene die mond-op-mondbeademing toepast. Was verontreinigde kleding grondig met water voordat u die uittrekt of draag handschoenen.

Opslag
Ten minste 2 jaar vanaf productiedatum, mits opgeslagen bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C in onaangebroken originele verpakking.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

© 2016 - 2023 Verfstop.nl | sitemap | rss