Betoncoating

Bent u op zoek naar een 2 komponent betoncoating om uw vloer te beschermen? Bekijk dan snel het assortiment van Verfstop.nl. Als uw vloer intensief gebruikt wordt, is een beschermende laag noodzakelijk. Door gebruik te maken van een epoxy of polyurethaan vloercoating is uw vloer gemakkelijk schoon te houden, wordt deze beschermd tegen gemorste vloeistoffen en is deze stofvrij. Betoncoatings 2k worden veelal toegepast in (parkeer)garages, magazijnen, woningen, kelders, scholen of showrooms. Voor verschillende vloeren hebben wij de juiste betoncoating in bijna iedere gewenste kleur. Ook voor advies of het juiste gereedschap om te mengen of aanbrengen kunt u bij ons terecht.

Betoncoating buiten

Beton wordt al heel lang gebruikt als bouwmateriaal aangezien het stevig is en vele mogelijkheden biedt. Echter is ook beton niet onverwoestbaar en zeker buiten heeft het veel te lijden. Het beton kan aangetast worden op het moment dat er jaren lang zure regen, heftige weersomstandigheden en chemische stoffen op komen. Zeker als het beton buiten in de open lucht ligt lijdt het veel. Het is daarom verstandig om een betoncoating laag aan te brengen bovenop uw betonnen vloeren. Dit zorgt ervoor dat uw betonnen vloeren minder lijden zodat ze nog langer mee kunnen gaan.

Diverse betoncoating van topkwaliteit

Bij Verfstop.nl hebben we diverse betoncoatings voor verschillende doeleinden. Onze producten zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en zorgen ervoor dat uw vloer zowel binnen als buiten goed beschermd is. Bekijk bijvoorbeeld eens onze oplosmiddel houdende betoncoating voor uw betonnen buitenvloer. Daarnaast hebben wij ook watergedragen betoncoatings en oplosmiddel vrije betoncoatings in ons assortiment.

Betoncoating nodig? Bestel online bij Verfstop.nl

Bestel uw 2 component betoncoating online bij Verfstop.nl en profiteer van onze voordelen. Bestellingen vanaf €50 verzenden wij gratis. Heeft u vragen over onze coatings? Neem vrijblijvend contact op via info@verfstop.nl of via +31 (0)85 0043155. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring weten wij precies welk type geschikt is voor uw karwei.

© 2016 - 2024 Verfstop.nl | sitemap | rss