Navigatie

Bent u op zoek naar een 2 komponent betoncoating om uw vloer te beschermen? Bekijk dan snel het assortiment van Verfstop.nl. Als uw vloer intensief gebruikt wordt is een beschermende laag noodzakelijk. Door gebruik te maken van een epoxy of polyurethaan vloercoating is uw vloer gemakkelijk schoon te houden, wordt deze beschermd tegen gemorste vloeistoffen en is deze stofvrij. Betoncoatings 2k worden veelal toegepast in (parkeer)garages, magazijnen, woningen, kelders, scholen of showrooms. Voor verschillende vloeren hebben wij de juiste betoncoating in bijna iedere gewenste kleur. Ook voor advies of het juiste gereedschap om te mengen of aanbrengen kunt u bij ons terecht.

Bestel uw 2 component betoncoating online bij Verfstop.nl en profiteer van onze voordelen. Bestellingen vanaf €25 verzenden wij gratis. Heeft u vragen over onze coatings? Neem vrijblijvend contact op via info@verfstop.nl of via 06 29 37 33 59. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring weten wij precies welk type geschikt is voor uw karwei.

Betoncoating buiten

Beton wordt al heel lang gebruikt als bouwmateriaal aangezien het stevig is en vele mogelijkheden biedt. Echter is ook beton niet onverwoestbaar en zeker buiten heeft het veel te lijden. Het beton kan aangetast worden op het moment dat er jaren lang zure regen, heftige weersomstandigheden en chemische stoffen op komen. Zeker als het beton buiten in de open lucht ligt lijdt het veel. Het is daarom verstandig om een betoncoating laag aan te brengen bovenop uw betonnen vloeren. Dit zorgt ervoor dat uw betonnen vloeren minder lijden zodat ze nog langer mee kunnen gaan. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Oplosmiddel houdende betoncoating. Daar staan producten van topkwaliteit en zorgt ervoor dat uw betonnen vloer ook buiten goed beschermd is.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 25,00 (NL)

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

   

    

 

Vraag het onze adviseur

  • 24-05-2019 - Beste Robert,

    Paintmaster PU betonverf dien je aan te brengen met...  lees meer
  • 24-05-2019 - Beste Bernie,

    Voor het behandelen van de betonvloer in je garage...  lees meer
  • 23-05-2019 - Goedendag,

    kan ik de PU betoncoating - Paintmaster FLOORPAINT - licht...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2019 Verfstop.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel