• Noxudol 1100 Zwart Schroefbus 1L
    Noxudol 1100 Zwart Schroefbus 1L

    Noxudol 1100 is een "high performance", watergedragen, underbody coating die een langdurige bescherming biedt van metalen oppervlakken tegen corrosie. Underbody coatings worden aangebracht op plaatsen waar langdurige bescherming…

    € 19,64

De juiste underbody coating helpt u tegen corrosie van metalen oppervlakken. Met de juiste bescherming blijven uw metalen oppervlakken beschermt tegen steenslag, pekel, vuil en water. Bestel uw coating bij Verfstop en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Heeft u vragen over onze producten, neem vrijblijvend contact op met onze experts. 

Waarom underbody coating?

Als u bijvoorbeeld de metalen onder uw auto wilt beschermen dan is underbody coating precies wat u zoekt. De underbody coating van Noxudol beschermt de metalen tegen corrosie, of het nou door water of vuil komt. Zeker wanneer het de onderkant van uw auto gaat is het belangrijk om het metaal goed te beschermen. Bij Verfstop.nl adviseren daarom de underbody coating van Noxudol.

Hoe werkt underbody coating?

U kunt de underbody coating aanbrengen met een kwast of als een spray, zorg er wel voor dat er een gelijk verdeelde laag is over het gehele metalen oppervlak. Wanneer u de laag coating laat drogen zal er een goede laag bescherming zitten die het metaal zal beschermen tegen water, vuil en zelfs steenslag.

Is de underbody coating toch niks voor u maar bent u wel op zoek naar bescherming van uw metalen oppervlakken, kijk dan naar onze andere mogelijkheden.

© 2016 - 2024 Verfstop.nl | sitemap | rss