In verband met de vele verhogingen van leveranciers en transporteurs hebben wij besloten om bij elke bestelling verzendkosten in rekening te brengen, dit is een eenmalige toeslag die berekend wordt op uw bestelling. Bij andere winkels en bedrijven zitten de verzendkosten bij de productprijzen in berekend en betaald u dus niet per bestelling de verzendkosten maar per product. Wij vinden niet eerlijk naar onze klanten. Hierdoor kunnen wij nog steeds scherpe prijzen aanbieden.

Veel van onze producten zijn grootverpakkingen en wij betalen per gewicht bij de transporteur, hierdoor hebben wij voor kleine bestellingen een kleinere toeslag berekend en voor grotere bestellingen een iets hogere toeslag berekend.

De verzendkosten voor Nederland bedragen:
€4,95 voor alle bestellingen.

De verzendkosten voor België bedragen:
€9,95 voor alle bestellingen.

Levering verloopt via PostNL of Team Trans.

Levertijd:
Bestellingen worden verzonden op maandag t/m vrijdag en als u op deze dagen voor 15:00 uur besteld verzenden wij dit dezelfde dag, in 97% van de gevallen is het de volgende werkdag in huis. Indien de verzenddatum anders is ontvangt u hiervan een melding per mail. Enkel na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verzonden.

© 2016 - 2024 Verfstop.nl | sitemap | rss