OP = OP

Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen

Artikelnummer: 60016030
Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 15,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 3 stuks

Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen is een zijdeglanzende, kras- en stootvaste, watergedragen aflak voor binnen. Makkelijk in gebruik, omdat je geen grondverf nodig hebt. Geschikt voor binnen op vloeren en trappen van hout, laminaat, beton of tegels die onbehandeld of reeds geschilderd zijn. Niet geschikt voor garagevloeren en natte ruimtes.

Leverbaar in 0,75L verpakking.

Eigenschappen
Slijtvast
Voor intensief gebruik
Makkelijk aan te brengen
Sneldrogend

Gebruik
Geschikt voor binnen op vloeren en trappen van hout, laminaat, beton of tegels die onbehandeld of reeds geschilderd zijn. Niet geschikt voor garagevloeren en natte ruimtes.

Toepassing
Binnen

Afwerking
Zijdeglans

Verdunning
Water

Verbruik
Ca. 9 m²/liter. Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement.

Voorbereiding
Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen goed roeren voor gebruik.

Gebruiksaanwijzing
Onbehandelde ondergrond: Ontvetten en schuren met schuurpapier korrelgrootte P150-P180 en stofvrij maken. Om een optimale kantendekking te verkrijgen scherpe hoeken en randen afronden. Daarna opnieuw ontvetten en een laag Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen aanbrengen. Na droging licht schuren met schuurpapier korrelgrootte P220-P280 en stofvrij maken. Zo nodig beschadigingen herstellen met een geschikt reparatiemiddel. Na droging gladschuren en stofvrij maken. Afwerken met één of twee lagen Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen. Tussen de lagen schuren met fijn schuurpapier of kunststof schuurpad en stofvrij maken.

Behandelde ondergrond: Slecht hechtende delen verwijderen door grof schuren. Intacte laag ontvetten en daarna dof schuren met korrelgrootte P220-P280 en stofvrij maken. De kale plaatsen behandelen met een laag Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen. Zo nodig beschadigingen herstellen met een geschikt reparatiemiddel. Na droging gladschuren en stofvrij maken. Afwerken met één of twee lagen Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen. Tussen de lagen schuren met fijn schuurpapier of kunststof schuurpad en stofvrij maken.

Gereedschap: acrylkwast of acrylroller
Reinigen gereedschap: water

Droogtijd
Stofdroog: na ca. 1 uur bij 20°C.
Schuurbaar: na ca. 2 uur bij 20°C.
Overschilderbaar: na ca. 2 uur bij 20°C.
Licht belastbaar: na 4 dagen.

De laagdikte van de aangebrachte verflaag en de temperatuur beïnvloeden de droging. Des te lager de temperatuur, des te langer de droogtijd en omgekeerd. Maar ook hoe dikker de verflaag, des te langer de droogtijd.

Opslag
Tenminste 2 jaar in ongeopende originele verpakking.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

© 2016 - 2021 Verfstop.nl | sitemap | rss