Auson Zweedse Houtteer zwart

Artikelnummer: 60030120
Vorige Artikel 3 van 13 Volgende
€ 27,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 11 stuks
Aantal

Bij de behandeling van hout met Auson Zweedse Houtteer brengt u stoffen aan die van naturen in hout voorkomen. Auson Zweedse Houtteer zwart is een hoogwaardige houtteer versterkt met zwart pigment om een betere bestendigheid tegen UV-straling te bereiken, vooral op oppervlakken die sterk worden beïnvloed door de zon is dit product zeer geschikt.

Auson Zweedse Houtteer heeft sterk impregnerende eigenschappen die voorkomen dat vocht doordringt in het hout. Na behandeling wordt het hout beschermd tegen uitdrogen en barsten en blijven de houtstructuren duidelijk zichtbaar. Uiterlijke kenmerken door veroudering van het houtoppervlak blijven op een mooie manier zichtbaar. Houtteer is een 100% natuurproduct dat wordt gebruikt voor het conserveren van houten constructies zoals houten gebouwen, palen, schuttingen en omheiningen etc.

Let op: verdunnen met terpentijnolie is bij dit product noodzakelijk!

 

Leverbaar in 0,9L, 2,7L en 9L verpakking.

Merk
Auson

Gebruiksaanwijzing
Nieuw en onbehandeld hout of hout wat voormalig behandeld is met houtteer: Verwijder stof en vuil van het hout met een borstel. Om impregneren en de droogtijd te verbeteren breng Auson Zweedse Houtteer aan; verwarmd tot ca. 50°C of verdund met ca. 20% terpentijnolie voor het beste resultaat. Wees u er bewust van dat Houtteer een 100% natuurproduct is, waarvan het uiterlijk kan variëren. Wij adviseren om een aantal blikken te mengen vóór gebruik totdat de gewenste hoeveelheid wordt verkregen. Het wordt aangeraden om houtteer in het voorjaar of zomer te verwerken. Warmte heeft een zeer gunstig effect en zal het materiaal makkelijker doen verwerken. De warmte heeft tevens een positieve uitwerking op de impregnerende eigenschappen waardoor deze dieper doordringt in het hout. Let op: verdunnen met terpentijnolie is bij dit product noodzakelijk!

Verbruik
5-8m2 per/liter

Toepassing
Buiten

Kleur
Zwart

Afwerking
Mat

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 25,00 (NL)

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

        
      
        
       
         
      
           
 

Vraag het onze adviseur

  • 12-02-2020 - Beste Petra,
    Jazeker, het is mogelijk om een matte uitstraling te...  lees meer
  • 09-02-2020 - Welke verf adviseert u voor binnenzijde paardenstal met stucwerk?

    Qua kleur...  lees meer
  • 09-02-2020 - Geachte heer,
    Wij hebben een ander huis gekocht waar in hal,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss