Fluxaf ProClean

Artikelnummer: 30050060
Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 7,11 (inclusief 21% btw)
Aantal

FLUXAF PRO-CLEAN is een zeer krachtige, geconcentreerde, alkalische reiniger en ontvetter op basis van diverse oplosmiddelen, oppervlakte actieve stoffen. FLUXAF Pro-Clean verwijdert vet en vuil in hoog tempo van praktisch alle harde ondergronden en is biologisch afbreekbaar.

FLUXAF Pro-Clean is een ammoniavervanger. Schilderwerk dat gereinigd is met FLUXAF Pro-Clean hoeft niet, of alleen licht, geschuurd te worden. FLUXAF Pro-Clean is uitermate geschikt voor het ontvetten, reinigen en antistatisch maken van ondergronden, voordat men gaat schilderen.

Verkrijgbaar in 1L, 5L en 20L verpakking.

Verwerking
FLUXAF Pro-Clean moet worden verdund met water, de verhouding kan variëren van 1:10 tot 1:100 afhankelijk van de vervuiling.
FLUXAF Pro-Clean kan worden aangebracht met o.a. een nevelspuit, spons, foamlans of borstel. FLUXAF Pro-Clean ca. 1 tot 3 minuten laten inwerken.
Oppervlak goed naspoelen met water.
De technische informatie en specificaties opgenomen in dit informatieblad zijn gebaseerd op zorgvuldige onderzoeken en worden verstrekt naar ons beste weten. De omstandigheden waaronder dit product in praktijk gebruikt wordt, veroorzaken mogelijk veel variabelen. Hierdoor kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke afwijkingen.

Voorzorgsmaatregelen
Het dragen van juiste veiligheidshandschoenen en een veiligheidsbril is aanbevolen. Wanneer FLUXAF Pro-Clean in contact komt met de huid of de ogen, zorgvuldig spoelen met water. Bij inslikken, raadpleeg een arts en neem het veiligheidsinformatieblad mee. Lees het veiligheidsinformatieblad.

Opslag
FLUXAF Pro-Clean moet worden opgeslagen tussen de 5°C en 35°C. Houdbaarheid indien opgeslagen in de originele, gesloten verpakking onder de genoemde omstandigheden bedraagt 3 jaar.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

 

Vraag het onze adviseur

  • 26-08-2020 - Geachte heer Janssens,
    Nee helaas, Bondex Renovateur hebben wij niet in...  lees meer
  • 26-08-2020 - Geachte,
    Ik ben op zoek naar BONDEX, renovateur om te plaatsen...  lees meer
  • 20-08-2020 - Beste Menno,
    Wixx AQ 300 Excellent is de opvolger van de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss