Navigatie

Vraag het onze adviseur

                             


 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemiddag Gerard,
  Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze Wixx AQ 200 HD Betonverf | RAL 7035 Lichtgrijs. Deze betonverf hebben wij standaard in ons assortiment en is normaal gesproken altijd uit voorraad leverbaar. Onder droge omstandigheden en bij kamertemperatuur bedraagt de houdbaarheid 1 jaar. Opslag in originele, gesloten en onbeschadigde verpakking.
 • Geplaatst door Gerard
  Hoe lang blijft Wixx AQ 200 HD Betonverf | RAL 7035 Lichtgrijs leverbaar? Ik vind dit echt superverf! Precies wat ik zocht. Ik heb 2 vloeren van elk 65 m2 ermee geschilderd (woonkamer en studio) en ben erg tevreden. Ik stel me voor dat ik dit na enkele jaren nog wel eens wil overschilderen. Kunt u iets vertellen over de houdbaarheid van deze verf? Bedankt!
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte heer Withagen,
  Voor de behandeling van uw cementdek- en egaline vloer adviseer Wixx 2K Epoxy AQ 750 Betoncoating toe te passen. Voor een vloeroppervlak van 80 m2 heeft u aan 30Kg voldoende.
 • Geplaatst door Martin
  I wil een cementdekvloer en een afgewerkte vloer met egaline voorzien van betonverf RAL7035 [dorpels hout pak ik mee]. Belasting gebruik woning. Vloeroppervlak 80 M2. Wat geniet de voorkeur watergedragen epoxy of alkyd? Ik heb eerder een vloer gecoat met een urethaan-alkyd betonverf en de kwaliteit daarvan bevalt mij zeer goed.

  Vriendelijk groet,

  Martin.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemorgen Frank,
  Voor het mat afwerken van je zandcementvloer adviseer ik onze Verol PRO PU 715 Polyurethaan Topcoating Mat toe te passen. Ik heb inmiddels geheel vrijblijvend een voorstel uitgewerkt en via mail aan je verzonden.
 • Geplaatst door Frank Griffioen
  Beste dame, heer,

  wij hebben een nieuwe zandcementvloer waarvan de toplaag gepleisterd is. Dit is een zandcementvloer die tijdens de applicatie, nat op nat, is voorzien van een toplaag van cementpap (een vloeibaar mengsel van cement en water). Voor deze vloer zijn we op zoek naar een matte transparante afwerklaag. We zoeken iets wat de kleur niet veel donkerder laat worden (soort primer), maar wat adviseren jullie daar dan weer overheen.

  De vloer moet wel vloeistof dicht zijn om het intrekken van vlekken te voorkomen en slijtvast zijn. Het gaat om ongeveer 130/135m2.

  Met vriendelijke groet

  Frank Griffioen
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Bram,
  Er zijn twee mogelijkheden namelijk; gietvloer in epoxy of polyurethaan voor een gladde uitstraling of een rolcoating in epoxy of polyurethaan voor een meer robuuste uitstraling. Let op: bij een rolcoating zullen alle oneffenheden in de ondervloer zichtbaar blijven. In beide gevallen dient de ondervloer schoon, droog en gezond te zijn.
 • Geplaatst door Bram
  Goedendag,

  Ik wil mijn houten vloer eruit halen (40m2)
  Daaronder zit een smeervloer, nu is mijn vraag moet deze eerst geagaliseerd worden voordat de epoxy erop kan ?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedenavond Kees,
  Voor uw winkelvloer adviseer ik Verol PRO EC 50 Epoxycoating toe te passen. Ik heb een advies/voorstel via email naar u verzonden.
 • Geplaatst door Kees Verdonk
  Goedendag,
  Ik heb in mijn meubelwinkel ca. 40 m2 epoxyvloer liggen.
  Ik wil hier een lichtgrijze betonlook vloer overheen aanbrengen. Ik dacht de epoxy licht op te schuren en hieroverheen aan te brengen.
  Wat kunt u mij adviseren?
  Moet wel sterk zijn ivm schuiven van meubels.
  Mvg Kees Verdonk
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemorgen Luc,
  Voor het behandelen van uw plavuizen vloer adviseer ik deze eerst goed te reinigen, op te ruwen en hierna een laag Verol PRO EP 114 Epoxyprimer voor tegels aan te brengen. Als afwerking adviseer ik een 2 component betoncoating zoals onze Verol PRO EC 50 Epoxycoating of Verol PRO PU 740 Polyurethaancoating Mat. Als u mij het vloeroppervlak doorgeeft dan maak ik graag geheel vrijblijvend een voorstel.
 • Geplaatst door Luc
  Beste medewerker,

  Ik heb een oude plavuizenvloer, zonder structuur die ik wil verven
  Is dat mogelijk na goed schuren (primen) om dan de beton verf te gebruiken ?

  Groet
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Joost,
  Jazeker, het is mogelijk om een betoncoating toe te passen op een gevlinderde betonvloer. Vraag: heb je vloerverwarming?
 • Geplaatst door Joost
  Goedemorgen,

  Wij hebben een gevlinderde betonvloer van ongeveer 80m. Na dat dit volledig droog was werd ons aangeraden er vloerolie over heen te doen om zo het stoffige tegen te gaan. Het gaat om transparante vloerolie van Scano. Dit sloeg echter op verschillende plekken geel uit en was niet om aan te zien. We hebben vervolgens de hele laag er weer afgeschraapt. Daarna, omdat we financieel niks meer over hadden, goed schoongemaakt, handmatig geschuurd en geverfd met een betonverf. Die begint nu te sluiten en zijn nu zover dat we graag een vloer willen die voor langere tijd goed blijft Dus, mijn vraag is: is dit uberhoaubt nog mogelijk op een gevlinderd vloer? Zo ja, welke coating adviseert u mij? Ik hoor het graag. Goede groet, Joost
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemiddag Eric,
  einzA Karat-Plus is te verwerken met een airless spuit. Spuitmethode met airless-apparatuur is afhankelijk van het type apparaat, onverdund of tot circa 10% verdund met water. Nozzle: boring 0,43 - 0,63 mm of 0,017" - 0,025", filter: 60 mesh. Je mag extra verdunnen met water maar let op; doe dit in kleine hoeveelheden.
 • Geplaatst door Eric
  Ik heb de Einza Karat Plus Latex aangeschaft om met de Wagner 350R te verspuiten, echter bij een verdunning van 10% krijg ik nog strepen aan de zijkant van de spray, kortom het is nog te dik, mag ik het meer dan 10% verdunnen? Of deze verf toch te dik voor de consumenten spuitmachines (al is de Wagner 350 toch nog aardig krachtig).

  Hoor graag van u
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte mevrouw Florie,
  Voor het zwart maken van taxus hout adviseer Lacq produra transparante beits toe te passen. Deze is verkrijgbaar in zwart en wordt uit voorraad geleverd.
 • Geplaatst door Stella
  Hoi Henk , wil graag taxus hout zwart maken! Is histor perfect finisch houtlak dan echt geschikt? Gr Stella
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Jan van de Haar,
  Het is mogelijk om Verol carboleum bruin aan te brengen op uw houten schutting. Mijn advies is wel de groene aanslag zoveel mogelijk te verwijderen en een moment uit te kiezen wanneer het hout droog is.
 • Geplaatst door Jan van de Haar
  mijn schutting heeft wat groene aanslag ,kan ik daar de bruine coboleum.over heen zetten ?
  b
  .
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Henk,
  Voor het behandelen van je betonciré vloer adviseer ik geen Paintmaster PU Floor Sealer toe te passen. Beter is onze Verol PRO PU 715 Polyurethaan Topcoating Mat of Verol PRO PU 780 Polyurethaan Topcoating Hoogglans.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte heer Engelchor,
  De levertijd is 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van het soort product en wel of niet in voorraad.
 • Geplaatst door henk
  hoi mag ik de Paintmaster PU Floor Sealer als primerlaag op mijn betoncire vloer en daarna met een matte pu eindlak rollen?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Thijs,
  Verwerkingstijd bedraagt ca. 30 minuten bij een temperatuur van +20°C. Na ca. 12u is de vloercoating beloopbaar, na ca. 2 dagen mechanisch belastbaar en na ca. 7 dagen chemisch belastbaar. De coating dient minimaal 8 uur en maximaal 48 uur uit te harden alvorens een volgende laag mag worden aangebracht.
 • Geplaatst door thijs kok
  ik heb net ferol ec 10 aangebracht hoe lang is de droogtijd van deze priemer
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedenavond Hanna,
  We hebben helaas geen ervaring met het aanbrengen van betonverf op kurk, op hout is dit geen probleem. Mijn advies is dit eerst even te testen voordat u de hele vloer behandeld.
 • Geplaatst door Hanna
  Kan ik bijvoorbeeld jullie betonverf, die ook hecht aan hout, gebruiken voor een kurkvloer? Kurk is toch ook een soort zacht hout?
 • Geplaatst door Hanna Mars
  Goedendag,

  Ik heb een kurkvloer in mijn huis en ik zou daar heel graag een (grijze of cremekleurige) coatingvloer van willen maken.

  Ik heb geen geld voor een gietvloer en dit lijkt me een betaalbaar alternatief.

  Is dit mogelijk, en welke coating is hiervoor het meest geschikt? Het is een oude vloer maar wel in goede staat. Het kurk is uiteraard afgewerkt met een lak.

  Alvast bedankt!
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte R. van Beek,
  Voor het zwart maken van uw boerenschuur adviseer ik Verol carboleum zwart toe te passen.
 • Geplaatst door RvBeek
  Er zit nu houtcoat zwart op onze schuur. Die schilfert helemaal los waarschijnlijk om dat bijna heel de dag de zon er vol op staat. Maar wil hem graag zwart houden net als de boerenschuren wat raad u ons aan.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Hallo Denise,
  Voor je keukenvloer adviseer ik onze watergedragen Verol PRO EC 50 Epoxycoating toe te passen. Deze is leverbaar in iedere gewenste RAL of NCS kleur. Ik heb inmiddels een voorstel via email toegezonden.
 • Geplaatst door Denise Bartels
  Hoi,

  We verhuizen naar een adres waar een 10 jaar oude gevlinderde beton vloer ligt.

  Omdat we werken met kruidenboter werken moet de nieuwe vloer haccp gekeurd worden.

  We moeten er ook met de palletizer overheen dagelijks en hij moet machinaal geschropt worden dagelijks.

  Welke primer / coating wordt geadviseerd ?

  De betonvloer is geteinigd en in goede conditie...
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Angela,
  Om een goed advies te kunnen maken zou ik graag een aantal foto’s willen ontvangen van de huidige vloer. Deze mag je doorsturen naar info@verfstop.nl. Waar wordt de kelder voor gebruikt en wat is het vloeroppervlak?
 • Geplaatst door Angela Bolleman
  Ik zou graag advies willen om keldervloer te verven.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Hallo Ingrid,
  Voor het behandelen van je douglas vlonder adviseer ik Lacq vlonderolie terrasolie toe te passen.
 • Geplaatst door Ingrid
  Ik wil graag mijn houten douglas hout vlonder olieen,
  Deze is net 2 maanden geleden gelegd maar begint al iets te vergrijzen. Wat ik erg jammer vindt daar ik de warme uitstraling zo mooi vindt.
  Welke olie kan ik daar het beste voor gebruiken?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedenavond Niels,
  Voor het behandelen van je Lariks vlonder adviseer ik Auson Light Pine Tar Olie toe te passen.
 • Geplaatst door Niels
  Ik wil graag mijn vlonder van siberisch lariks hout behandelen met olie, wat adviseren jullie?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Arthur,
  Ik adviseer Verol carboleum zwart toe te passen. Deze hoeft niet verdund te worden en is na roeren direct klaar voor gebruik.
 • Geplaatst door Arthur
  Ik wil graag de rabatdelen van mijn woonboerderij en schuur en mijn houthok van zwarte carboleum voorzien.
  Het moet mooi mat zijn en niet teveel glanzen.
  Wat kan ik dan het beste nemen, gewoon zwarte carboleum of houtcoat koolteer zwart ?
  En moet ik vooraf nog iets verdunnen of is een en ander kant en klaar te gebruiken ?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Maarten,
  Ik adviseer je Douglas schutting te behandelen met Lacq douglasbeits. Deze is leverbaar in naturel of aged grey en is doormiddel van een Wagner spuit aan te brengen echter adviseer ik een blokkwast te gebruiken.
 • Geplaatst door Maarten
  Douglasschutting,
  Beschermen met welk produkt?
  Gaat om een schutting van 17 panelen van 1,8 keer 1,8
  En kun je dit ook met een wagnetspuit aanbrengen of word dat een bende?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedenavond Karin,
  Van welk product wilt u weten of wit ook echt wit is?
 • Geplaatst door Karin
  Goedenavond, kunt u mij vertellen of de kleur wit echt wit is en geen 9010 of 9001?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Morice,
  Bondex douglasolie 7123 bevat inderdaad een pigment die ervoor zorgt dat de originele kleur van douglas behouden blijft. Iedere houtolie voorkomt schimmels doordat vocht geen grip krijgt op het hout en een voedingsbodem niet ontstaat. Auson tarinolie roslagsmahogny is volledig op natuurlijke basis en bevat geen pigmenten. Kleuring vindt plaats door de natuurlijke ingrediënten en dit product ondersteund de originele kleur van het hout.
 • Geplaatst door morice
  Ik ben op zoek naar een olie voor mijn Douglashouten schuurtje.

  Bondex Douglas Olie 7123, bevat deze pigment, waardoor de kleur behouden blijft? Zit er een UV bescherming in? Beschermd deze olie ook tegen schimmels?

  Auson tarinolie roslagsmahogny (douglasolie) bevat geen pigment? Zit er een UV bescherming in?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte V. van Velthoven,
  Paintmaster wegenverf kan niet toegepast worden op bitumen. Het oplosmiddel in de betonverf zal de bitumen oplossen.
 • Geplaatst door V. van Velthoven
  Bij de toepassing van de wegenverf van Paintmaster wordt alleen gesproken over verwerking op beton. Is deze ook geschikt voor bitumen ?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Helgrid,
  Rambo Pantserbeits laat zicht het beste verwerken doormiddel van een beits blokkwast.
 • Geplaatst door helgrid
  waar kan ik het beste de pantserbeits mee aanbrengen op een overkapping?
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 25,00 (NL)

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

        
      
        
       
         
      
           
 

Vraag het onze adviseur

 • 04-12-2019 - Goedemiddag Gerard,
  Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent...  lees meer
 • 03-12-2019 - Hoe lang blijft Wixx AQ 200 HD Betonverf | RAL...  lees meer
 • 02-12-2019 - Geachte heer Withagen,
  Voor de behandeling van uw cementdek- en egaline...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2019 Verfstop.nl | sitemap | rss