Vraag het onze adviseur

                             


 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Petra,
  Jazeker, het is mogelijk om een matte uitstraling te creëren van uw epoxy gietvloer. Als u mij het vloeroppervlak doorgeeft dan maak ik graag geheel vrijblijvend een voorstel.
 • Geplaatst door Tamara
  Welke verf adviseert u voor binnenzijde paardenstal met stucwerk?

  Qua kleur bovenaan wit en onder zwart. Liefst afwasbaar.

  En welke verf voor houtwerk van de buitenluiken? Zwarte teer?
 • Geplaatst door Petra Kotvis
  Geachte heer,
  Wij hebben een ander huis gekocht waar in hal, woonkamer en keuken een epoxy gietvloer ligt die volgens de huidige eigenaren (na 11 jaar) een nieuwe coating kan gebruiken. Ik zou van het huidige ‘glanzende’ materiaal naar een meer matte betonlook uitstraling willen. Is zoiets mogelijk over de huidige vloer heen? Wat zou u mij adviseren? Er ligt vloerverwarming onder.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte heer/mevrouw van Stee,
  Onze betoncoating bestaat uit 2 componenten (hars + harder) en zal daardoor te snel drogen om met een airless spuit te verwerken. Als u kiest voor onze Wixx AQ 300 Excellent betonverf dan is dit mogelijk. Mijn ervaring leert dat betonverf aangebracht doormiddel van rollen langer standhoud dan spuiten. Immers door te rollen druk je de betonverf dieper in de structuur van de ondergrond. De duurzaamheid van de coating laag is afhankelijk van allerlei factoren, denk hierbij aan UV blootstelling door zonlicht en andere weersinvloeden zoals regen, wind etc. U zult de schutting jaarlijks moeten reinigen en beschadigingen repareren zoals u dit ook met houtwerk doet.
 • Geplaatst door van Stee
  Beste
  Als we betoncoating airless aanbrengen op betonnen schutting, blijft deze schutting dan onderhoudsvrij of moeten we na een aantal jaren terug schilderen?
  alvast bedankt voor uw antwoord
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Leendert,

  Voor het behandelen van uw cementdekvloeren adviseer onze Verol PRO EC 50 Epoxycoating toe te passen. Dit product is in nagenoeg iedere RAL of NCS kleur leverbaar en de levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen. Op verzoek maak ik graag geheel vrijblijvend een voorstel voor de levering van benodigde betoncoating en bijbehorend gereedschap zodat u dit eenvoudig zelf kunt uitvoeren.
 • Geplaatst door Leendert Vermeulen
  Ik ben van plan om de cementdekvloeren in onze woning (woonkamer/keuken/slaapkamers) totaal circa 130 m2 te schilderen. Welke verf kan ik hier het beste voor gebruiken? De wens is in grijs maar niet te donker (geen antraciet). Plus: wat is de levertijd?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte mevrouw Diepstraten,
  Helaas kan ik geen antwoord geven op uw vraag. Hiervoor zult u toch navraag moeten doen bij uw stucadoor of de leverancier van de toegepaste voorstrijk.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedenavond Harry,
  Het is mogelijk om Verol Roofflex Aluminium aan te brengen op FIM isolatie chape. Nadat deze volledig is uitgehard kunt u hier overheen lopen.
 • Geplaatst door Diepstraten
  Goedenavond.
  Onze domme stucador heeft blauwe voorstrijk op onze buitenmuur gesmeerd.
  Waarmee zou ik dit kunnen verwijderen.
  grRina
 • Geplaatst door Harry Betlem
  Ik ga op mijn platte dak van de aanbouw (8,5 m x 3,5 m) Zonnepanelen plaatsen. Voorafgaand wil ik het dak afschot en isolatie verbeteren door het aanbrengen van FIM (isolatie chape).
  Is Verol roofflex aluminium Direct over de isolatie chape aan te brengen? Is dit dan nog beloopbaar (ivm plaatsen zonnepanelen)?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Jacq,

  Voor het behandelen van de hardhout delen in uw paardenstal adviseer ik Lacq Energol voor een zijdeglans of Lacq Produra voor een matte uitstraling. Beide producten zijn in RAL 7016 Antracietgrijs te leveren.
 • Geplaatst door Jacq van den hark
  We hebben 2e hands paardenstal gekocht ( voor buiten )en willen de hardhouten planken die in het metalen frame van de stal zitten verven.
  We weten alleen dat het hardhout is maar niet precies welke soort.
  Ze zijn geverfd geweest waarschijnlijk met een blanke lak.
  We willen deze planken antraciet kleur maken, welke verf adviseert u?

  Met vriendelijke groet,
  Jacqueline van den Hark
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Tasci,
  Voor het behandelen van uw muur in de keuken adviseer ik Euroline latex muurverf interieur en exterieur te bestellen. Deze is uiteraard leverbaar in RAL 9010.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte GJ,
  Voor het behandelen van uw schutting kunt u het beste onze Verol PRO EP 525 Epoxy wandcoating toepassen. Deze is leverbaar in antracietgrijs.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte G. Brandt,
  Voor het egaliseren van uw garagevloer adviseer ik Verol PRO EP 425 Gietvloer toe te passen. Dit product is leverbaar in nagenoeg iedere gewenste RAL of NCS kleur en bestand tegen weekmakers in autobanden. Als u mij het vloeroppervlak doorgeeft dan maak ik graag geheel vrijblijvend een voorstel.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Carien,
  Voor het behandelen van uw kelder kunt u onze Wixx AQ 200 HD of Wixx AQ 300 Excellent betonverf toepassen.
 • Geplaatst door Tasci
  Muur verf histor 9010 De kleur van mijn keuken is wit. Welke kleur en coating advieseerd u mij voor een plek van 2 meter

  Met

  Vriendelijke greeted. .
 • Geplaatst door Erik de Bruin
  Goedemiddag,

  Ik heb een dekkende, matte afwerking nodig voor mij kantoor. Is de Wixx AQ 200 HD Betonverf RAL 7035 daar geschikt voor of adviseert u iets anders?
  Daarnaast nog even de vraag of het mogelijk is om bij u af te halen.

  Met vriendelijke groet,

  Best Workers BV
  Erik de Bruin
 • Geplaatst door GJ
  Hallo,

  Met welke verf kan ik mijn betonnen schutting (+- 25m lang, 2 meter hoog) het beste antraciet schilderen? Schutting bestaat uit roze delen met steen patroon. Voldoet een vloer epoxy?
  Alvast bedankt!
 • Geplaatst door G. Brandt
  Welke legalisatie gebruik ik het best voor mijn garage waar alleen mijn auto in sta ?
 • Geplaatst door Carien
  Ik wil de kelder in betonverf verven, ligt cementen vloer in. Kan ik gewoon betonverf nemen of moet ik epox nemen? Gaat er alleen om dat het er netjes uitziet en niet te snel de verf eraf gaat.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Martien,

  Voor uw slaapkamer adviseer ik Wixx 2K Epoxy AQ 750 Betoncoating | RAL 7023 Betongrijs toe te passen. Als u mij het vloeroppervlak doorgeeft dan maak ik graag geheel vrijblijvend een voorstel.
 • Geplaatst door Martien
  Ik wil een slaapkamer vloer met beton epoxy doen in een betonkleur zit nu een egalinevloer in wat is jullie advies moet een beetje beton kleur krijgen
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemorgen Emca,

  Naar aanleiding van uw bericht heb ik mijn voorstel voor de levering van een Wixx AQ 300 Excellent betonverfsysteem via email verzonden. Dit maakt bestellen toch wel zo handig. Mocht u verder nog vragen hebben dan hoor ik dit graag.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemorgen Hanneke,

  In uw geval adviseer ik een epoxycoating toe te passen. Voor een glanzend resultaat adviseer ik Verol PRO EC 20 Epoxycoating. Als u mij het vloeroppervlak doorgeeft dan maak ik graag geheel vrijblijvend een voorstel.
 • Geplaatst door Emca Wildeman
  Dag,

  Wij hadden zojuist telefonisch contact over beton coating of betonverf. Ik moet morgen nog even uitzoeken welke kleur ik wil.
  Maar kun je me vertellen wat ik aan materialen nodig heb in het geval van betoncoating?

  En ook in het geval van betonverf (wixxaq300?)

  De kamer meet 25,2 vierkante meter.

  Vriendelijke groet,

  Emca Wildeman
 • Geplaatst door Hanneke
  Hoi.

  Ik wil in mijn woonkamer de betonnen vloer egaliseren en schilderen. Ik vind een glanzende beton look vloer mooi. Maar mijn zoon zit in een elektrische rolstoel. Vandaar dat deze erg sterk moet zijn. Welke producten zou u mij adviseren.

  Groetjes Hanneke Willemsen
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemiddag Gerard,
  Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze Wixx AQ 200 HD Betonverf | RAL 7035 Lichtgrijs. Deze betonverf hebben wij standaard in ons assortiment en is normaal gesproken altijd uit voorraad leverbaar. Onder droge omstandigheden en bij kamertemperatuur bedraagt de houdbaarheid 1 jaar. Opslag in originele, gesloten en onbeschadigde verpakking.
 • Geplaatst door Gerard
  Hoe lang blijft Wixx AQ 200 HD Betonverf | RAL 7035 Lichtgrijs leverbaar? Ik vind dit echt superverf! Precies wat ik zocht. Ik heb 2 vloeren van elk 65 m2 ermee geschilderd (woonkamer en studio) en ben erg tevreden. Ik stel me voor dat ik dit na enkele jaren nog wel eens wil overschilderen. Kunt u iets vertellen over de houdbaarheid van deze verf? Bedankt!
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte heer Withagen,
  Voor de behandeling van uw cementdek- en egaline vloer adviseer Wixx 2K Epoxy AQ 750 Betoncoating toe te passen. Voor een vloeroppervlak van 80 m2 heeft u aan 30Kg voldoende.
 • Geplaatst door Martin
  I wil een cementdekvloer en een afgewerkte vloer met egaline voorzien van betonverf RAL7035 [dorpels hout pak ik mee]. Belasting gebruik woning. Vloeroppervlak 80 M2. Wat geniet de voorkeur watergedragen epoxy of alkyd? Ik heb eerder een vloer gecoat met een urethaan-alkyd betonverf en de kwaliteit daarvan bevalt mij zeer goed.

  Vriendelijk groet,

  Martin.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemorgen Frank,
  Voor het mat afwerken van je zandcementvloer adviseer ik onze Verol PRO PU 715 Polyurethaan Topcoating Mat toe te passen. Ik heb inmiddels geheel vrijblijvend een voorstel uitgewerkt en via mail aan je verzonden.
 • Geplaatst door Frank Griffioen
  Beste dame, heer,

  wij hebben een nieuwe zandcementvloer waarvan de toplaag gepleisterd is. Dit is een zandcementvloer die tijdens de applicatie, nat op nat, is voorzien van een toplaag van cementpap (een vloeibaar mengsel van cement en water). Voor deze vloer zijn we op zoek naar een matte transparante afwerklaag. We zoeken iets wat de kleur niet veel donkerder laat worden (soort primer), maar wat adviseren jullie daar dan weer overheen.

  De vloer moet wel vloeistof dicht zijn om het intrekken van vlekken te voorkomen en slijtvast zijn. Het gaat om ongeveer 130/135m2.

  Met vriendelijke groet

  Frank Griffioen
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Bram,
  Er zijn twee mogelijkheden namelijk; gietvloer in epoxy of polyurethaan voor een gladde uitstraling of een rolcoating in epoxy of polyurethaan voor een meer robuuste uitstraling. Let op: bij een rolcoating zullen alle oneffenheden in de ondervloer zichtbaar blijven. In beide gevallen dient de ondervloer schoon, droog en gezond te zijn.
 • Geplaatst door Bram
  Goedendag,

  Ik wil mijn houten vloer eruit halen (40m2)
  Daaronder zit een smeervloer, nu is mijn vraag moet deze eerst geagaliseerd worden voordat de epoxy erop kan ?
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedenavond Kees,
  Voor uw winkelvloer adviseer ik Verol PRO EC 50 Epoxycoating toe te passen. Ik heb een advies/voorstel via email naar u verzonden.
 • Geplaatst door Kees Verdonk
  Goedendag,
  Ik heb in mijn meubelwinkel ca. 40 m2 epoxyvloer liggen.
  Ik wil hier een lichtgrijze betonlook vloer overheen aanbrengen. Ik dacht de epoxy licht op te schuren en hieroverheen aan te brengen.
  Wat kunt u mij adviseren?
  Moet wel sterk zijn ivm schuiven van meubels.
  Mvg Kees Verdonk
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemorgen Luc,
  Voor het behandelen van uw plavuizen vloer adviseer ik deze eerst goed te reinigen, op te ruwen en hierna een laag Verol PRO EP 114 Epoxyprimer voor tegels aan te brengen. Als afwerking adviseer ik een 2 component betoncoating zoals onze Verol PRO EC 50 Epoxycoating of Verol PRO PU 740 Polyurethaancoating Mat. Als u mij het vloeroppervlak doorgeeft dan maak ik graag geheel vrijblijvend een voorstel.
 • Geplaatst door Luc
  Beste medewerker,

  Ik heb een oude plavuizenvloer, zonder structuur die ik wil verven
  Is dat mogelijk na goed schuren (primen) om dan de beton verf te gebruiken ?

  Groet
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Joost,
  Jazeker, het is mogelijk om een betoncoating toe te passen op een gevlinderde betonvloer. Vraag: heb je vloerverwarming?
 • Geplaatst door Joost
  Goedemorgen,

  Wij hebben een gevlinderde betonvloer van ongeveer 80m. Na dat dit volledig droog was werd ons aangeraden er vloerolie over heen te doen om zo het stoffige tegen te gaan. Het gaat om transparante vloerolie van Scano. Dit sloeg echter op verschillende plekken geel uit en was niet om aan te zien. We hebben vervolgens de hele laag er weer afgeschraapt. Daarna, omdat we financieel niks meer over hadden, goed schoongemaakt, handmatig geschuurd en geverfd met een betonverf. Die begint nu te sluiten en zijn nu zover dat we graag een vloer willen die voor langere tijd goed blijft Dus, mijn vraag is: is dit uberhoaubt nog mogelijk op een gevlinderd vloer? Zo ja, welke coating adviseert u mij? Ik hoor het graag. Goede groet, Joost
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Goedemiddag Eric,
  einzA Karat-Plus is te verwerken met een airless spuit. Spuitmethode met airless-apparatuur is afhankelijk van het type apparaat, onverdund of tot circa 10% verdund met water. Nozzle: boring 0,43 - 0,63 mm of 0,017" - 0,025", filter: 60 mesh. Je mag extra verdunnen met water maar let op; doe dit in kleine hoeveelheden.
 • Geplaatst door Eric
  Ik heb de Einza Karat Plus Latex aangeschaft om met de Wagner 350R te verspuiten, echter bij een verdunning van 10% krijg ik nog strepen aan de zijkant van de spray, kortom het is nog te dik, mag ik het meer dan 10% verdunnen? Of deze verf toch te dik voor de consumenten spuitmachines (al is de Wagner 350 toch nog aardig krachtig).

  Hoor graag van u
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte mevrouw Florie,
  Voor het zwart maken van taxus hout adviseer Lacq produra transparante beits toe te passen. Deze is verkrijgbaar in zwart en wordt uit voorraad geleverd.
 • Geplaatst door Stella
  Hoi Henk , wil graag taxus hout zwart maken! Is histor perfect finisch houtlak dan echt geschikt? Gr Stella
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Jan van de Haar,
  Het is mogelijk om Verol carboleum bruin aan te brengen op uw houten schutting. Mijn advies is wel de groene aanslag zoveel mogelijk te verwijderen en een moment uit te kiezen wanneer het hout droog is.
 • Geplaatst door Jan van de Haar
  mijn schutting heeft wat groene aanslag ,kan ik daar de bruine coboleum.over heen zetten ?
  b
  .
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Beste Henk,
  Voor het behandelen van je betonciré vloer adviseer ik geen Paintmaster PU Floor Sealer toe te passen. Beter is onze Verol PRO PU 715 Polyurethaan Topcoating Mat of Verol PRO PU 780 Polyurethaan Topcoating Hoogglans.
 • Geplaatst door Verfstop.nl
  Geachte heer Engelchor,
  De levertijd is 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van het soort product en wel of niet in voorraad.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 25,00 (NL)

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

        
      
        
       
         
      
           
 

Vraag het onze adviseur

 • 12-02-2020 - Beste Petra,
  Jazeker, het is mogelijk om een matte uitstraling te...  lees meer
 • 09-02-2020 - Welke verf adviseert u voor binnenzijde paardenstal met stucwerk?

  Qua kleur...  lees meer
 • 09-02-2020 - Geachte heer,
  Wij hebben een ander huis gekocht waar in hal,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss