-25%

Sigmafloor 2K Epoxy Primer

Artikelnummer: 50060010
Vorige Artikel 12 van 14 Volgende
€ 119,95 € 89,95 (inclusief btw)

Sigmafloor Impregnating Primer 2K EP is een twee componenten, oplosmiddelvrije, semi-transparante solventgedragen epoxy primer voor binnen en buiten toepassing. Sigmafloor Impregnating Primer 2K EP wordt toegepast als primerlaag in epoxy- of polyurethaan vloersystemen of als topcoating.

Verkrijgbaar in 10L verpakking.

Gebruiksdoel
Als primerlaag of topcoating voor epoxy- of polyurethaan vloersystemen op betonvloeren, zandcementdekvloeren en calciumsulfaatgebonden vloeren

Eigenschappen
Goede impregnerende eigenschappen
Resulteert in verharding van het oppervlak
Uitstekende hechting

Toepassing
Binnen / Buiten

Verbruik
Circa 2-5 m2/liter

Kleur
Kleurloos

Afwerking
Zijdeglans

Ondergrond
Betonvloeren, zandcementdekvloeren en calciumsulfaatgebonden vloeren

Gebruiksaanwijzing
De ondergrond in beton en/of cement dient schoon, olie-, vetvrij en gezond te zijn. De te behandelen oppervlakte dient voldoende droog (max vochtgehalte 4%) te zijn voor plaatsing van de coatinglaag. U kunt dit controleren door op de vloer stukken plastic (van 1 vierkante meter) luchtdicht aan te brengen met ductape. Als na 48 uur de ruimte tussen het plastic en de beton droog is, is de betonvloer geschikt om te coaten. Eventuele beschadigingen en/of oneffenheden van de ondergrond dienen vooraf aan de behandeling hersteld te worden met onze betonreparatiemortel.

Voorbereiding van de vloercoating:
Het voorgedoseerde component B (harder) bijvoegen bij component A (gemodificeerd epoxyhars) en 3 - 5 minuten mengen met behulp van een metalen mixer op een laag toerental totdat er een homogene massa in één kleur ontstaat. Luchtinslag moet hierbij zoveel mogelijk voorkomen worden.

Applicatie:
Vloercoating direct uitgieten op de vloer en uitrollen met behulp van een polyamide roller. Het verbruik bedraagt ca. 2-5 L/m²/laag, naargelang de zuigende werking van de ondergrond. Verwerkingstemperatuur bedraagt minimaal +10ºC en maximaal +30ºC. Verwerkingstijd bedraagt ca. 40 minuten bij een temperatuur van +20°C. De epoxy primer dient minimaal 16 uur uit te harden alvorens een volgende laag mag worden aangebracht. Na ca. 16 uur is de epoxy primer beloopbaar en na 7 dagen volledig uitgehard.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

© 2016 - 2021 Verfstop.nl | sitemap | rss