BUDGET

Wixx 2K Epoxy AQ 750 Betoncoating 10Kg | RAL 7023 Betongrijs

Artikelnummer: 50050210
Vorige Artikel 9 van 13 Volgende
€ 149,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Deze budget twee componenten watergedragen epoxycoating is speciaal ontwikkeld voor het beschermen en stofvrij maken van beton- en zandcementdekvloeren. Ideaal voor gebruik in woningen, garages, showrooms, kantoren, magazijnen, balkons, galerijen etc.

Verkrijgbaar in 10Kg verpakking.

Toepassing
Binnen

Afwerking
Zijdeglans

Ondergrond
Beton
Zandcement
Egaline
Anhydriet

Verbruik
Op normale beton en/of cementdekvloeren bedraagt het verbruik ca. 0,20 kg/m²/laag.

10 kg is goed voor een oppervlakte van ca. 50 m²
20 kg is goed voor een oppervlakte van ca. 100 m²

Bij gebruik van antislipzand bedraagt het verbruik ca. 0,6 kg/m²/laag.

Gebruiksaanwijzing
Voorbereiding van de ondergrond: De ondergrond in beton en/of cement dient minimaal 28 dagen oud, schoon, olie-, vetvrij en gezond te zijn. De te behandelen oppervlakte dient voldoende droog (max vochtgehalte 4%) te zijn voor plaatsing van de coatinglaag. U kunt dit controleren door op de vloer stukken plastic (van 1 vierkante meter) luchtdicht aan te brengen met ductape. Als na 48 uur de ruimte tussen het plastic en de beton droog is, is de betonvloer geschikt om te coaten. Eventuele beschadigingen en/of oneffenheden van de ondergrond dienen vooraf aan de behandeling hersteld te worden met onze betonreparatiemortel.

Voorbereiding van de vloercoating: Het voorgedoseerde component A (harder) bijvoegen bij component B (gemodificeerd epoxyhars) en 3 - 5 minuten mengen met behulp van een metalen mixer op een laag toerental totdat er een homogene massa in één kleur ontstaat. Luchtinslag moet hierbij zoveel mogelijk voorkomen worden. Langzaam wordt nu, tot maximaal 20%/kg koud water toegevoegd, zodat de coating met een polyamide roller eenvoudig kan worden uitgerold. Het gemengd product is nu klaar voor gebruik.

Applicatie: Vloercoating direct uitgieten op de onbehandelde vloer en uitrollen met behulp van een polyamide roller. Het gebruik van een betonprimer is niet nodig. Het verbruik bedraagt ca. 0,20 kg/m²/laag, naargelang de zuigende werking van de ondergrond. Indien gewenst kan in de 1ste laag antislipzand worden ingestrooid als antislipmiddel. Verwerkingstemperatuur bedraagt minimaal +10ºC en maximaal +30ºC. Verwerkingstijd bedraagt ca. 60 minuten bij een temperatuur van +20°C. Na ca. 13u is de vloercoating beloopbaar, en na ca. 7 dagen chemisch belastbaar. De coating dient minimaal 13 uur en maximaal 48 uur uit te harden alvorens een volgende laag mag worden aangebracht.

Overschilderbaar
Na minimaal 13 uur en maximaal 48 uur.

Verdunning
Water

Opslag
De componenten dienen opgeslagen te worden in de originele verpakking en in een vorstvrije en goed geventileerde ruimte bewaard te worden. Houdbaarheid van het niet gemengde product bedraagt 12 maanden.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

 

Vraag het onze adviseur

  • 26-08-2020 - Geachte heer Janssens,
    Nee helaas, Bondex Renovateur hebben wij niet in...  lees meer
  • 26-08-2020 - Geachte,
    Ik ben op zoek naar BONDEX, renovateur om te plaatsen...  lees meer
  • 20-08-2020 - Beste Menno,
    Wixx AQ 300 Excellent is de opvolger van de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss