Verol carboleum zwart

Artikelnummer: 60000080
Artikel 1 van 3 Volgende
€ 54,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Verol zwarte carboleum

Bent u van plan uw (tuin)huis, schutting of schuur met een zwarte laag te voorzien? Dan is onze zwarte carboleum hét middel voor u. Met dit middel geeft u uw hout een mooie zwarte toplaag dat afwerend werkt tegen vocht en neerslag. Zo blijft uw hout optimaal beschermd en in goede conditie. Verfstop heeft zwarte carboleum van het bekende merk Verol en is verkrijgbaar in 5, 20 en 60 liter verpakking. Het verbruik van dit middel is gemiddeld 5-10m2 per liter.

Zwart carboleum kopen? Dat doet u bij Verfstop.nl

Zwarte carboleum van Verol kopen? Bij Verfstop zit u helemaal goed. Wij verzenden uw carboleum gratis binnen Nederland vanaf € 50,00. Doordat wij direct inkopen bij de groothandel kunnen wij u van een scherpe prijs voorzien. Daarnaast bent u bij Verfstop altijd aan het juiste adres voor een vrijblijvend advies. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, weten onze experts waar ze over praten.

Naast zwarte carboleum van Verol, hebben we bij Verfstop ook groene carboleum van Verol en bruine bio carboleum in het assortiment.

Heeft u nog vragen over Verol carboleum? Neem contact op

Heeft u nog vragen over carboleum van Verol? Of heeft u vragen over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag met een vrijblijvend advies. U kunt ons 7 dagen per week bereiken tot 22:00. Bellen kan naar +31 (0)85 0043155. Mailen kan natuurlijk ook, dit kan naar info@verfstop.nl. Daarnaast is het ook mogelijk ons contactformulier in te vullen met uw vraag of opmerking. Eén van onze experts neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u van een passend antwoord te voorzien.

Toepassing
Buiten

Eigenschappen
Verol carboleum is speciaal ontwikkeld voor het conserveren van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen etc. en kan over met koolteer en carbolineum behandelde oppervlakte worden aangebracht. Verol carboleum dringt diep in het hout en heeft een sterk water werend vermogen.

Ondergrond
Nagenoeg alle houtsoorten.

Verbruik
5-10m2 per/liter.

Gebruiksaanwijzing
Verol carboleum kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitpistool. Vermijd verwerking in aanwezigheid van open vlam en vonken of in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Verwerken in de open lucht, enkel bij droog weer en buiten de vorstperiode. Bij temperaturen lager dan het vriespunt kan kristallisatie optreden. Dit kristalliseren wordt voorkomen door het product te verwarmen tot 20°C en regelmatig te mengen. Naar gelang gewenste kleur dit product in 2 a 3 lagen aanbrengen.

Verdunning
Carboleum verdunner

Opslag
Ten minste 2 jaar vanaf productiedatum, mits opgeslagen bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C in onaangebroken originele verpakking.

Kleur
Zwart

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

 

Vraag het onze adviseur

  • 25-09-2020 - Beste Edwin,
    Het is mogelijk om vanuit België intracommunautair geleverd te...  lees meer
  • 25-09-2020 - Beste, kan ik bij u een proffessionele account aanmaken met...  lees meer
  • 26-08-2020 - Geachte heer Janssens,
    Nee helaas, Bondex Renovateur hebben wij niet in...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss