DEAL

Verol carboleum zwart

Artikelnummer: 60000080
Artikel 1 van 3 Volgende
€ 78,50 € 54,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Zwarte carboleum

Bent u van plan uw (tuin)huis, schutting of schuur met een zwarte laag te voorzien? Dan is ons zwarte carboleum hét middel voor u. Met dit middel geeft u uw hout een mooie zwarte toplaag dat afwerend werkt tegen vocht en neerslag. Zo blijft uw hout optimaal beschermd en in goede conditie. Verfstop heeft zwarte carboleum van het bekende merk Verol en is verkrijgbaar in 5, 20 en 60 liter verpakking. Het verbruik van dit middel is gemiddeld 5-10m2 per liter. Zwart carboleum van Verol is helaas niet geschikt voor hardhout, zoals bangkirai of teak.

Zwart carboleum kopen? Dat doet u bij Verfstop.nl

Zwart carboleum van Verol kopen? Bij Verfstop.nl zit u helemaal goed. Wij verzenden uw carboleum gratis binnen Nederland vanaf €25,00. Doordat wij direct inkopen bij de groothandel kunnen wij u van een scherpe prijs voorzien. Daarnaast bent u bij Verfstop.nl altijd aan het juiste adres voor een vrijblijvend advies. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, weten onze experts waar ze over praten.

Naast zwart carboleum van Verol, hebben we bij Verfstop ook groen carboleum van Verol en bruin bio carboleum in het assortiment.

Heeft u nog vragen over Verol zwart carboleum? Neem contact op

Heeft u nog vragen over het zwarte carboleum van Verol? Of heeft u vragen over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag met een vrijblijvend advies. U kunt ons 7 dagen per week bereiken tot 22:00. Bellen kan naar +31 (0)6 29 37 33 59. Mailen kan natuurlijk ook, dit kan naar info@verfstop.nl. Daarnaast is het ook mogelijk ons contactformulier in te vullen met uw vraag of opmerking. Eén van onze experts neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u van een passend antwoord te voorzien.

Eigenschappen
Carboleum is speciaal ontwikkeld voor het conserveren van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen etc. en kan over met koolteer en carbolineum behandelde oppervlakte worden aangebracht. Carboleum dringt diep in het hout en heeft een sterk water werend vermogen.

Gebruiksaanwijzing
Carboleum kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitpistool. Vermijd verwerking in aanwezigheid van open vlam en vonken of in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Verwerken in de open lucht, enkel bij droog weer en buiten de vorstperiode. Bij temperaturen lager
dan het vriespunt kan kristallisatie optreden. Dit kristalliseren wordt voorkomen door het product te verwarmen tot 20°C en regelmatig te mengen. Naar gelang gewenste kleur dit product in 2 a 3 lagen aanbrengen.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 25,00 (NL)

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

        
      
        
       
         
      
           
 

Vraag het onze adviseur

  • 31-03-2020 - Beste Willem,
    Verol steigerhoutbeits is enkel leverbaar in 2,5L verpakking. We...  lees meer
  • 31-03-2020 - Beste Aljc Boot,
    Voor het behandelen van betonnen klinkers adviseer ik...  lees meer
  • 31-03-2020 - Beste Dani,
    Ik heb een voorstel gemaakt voor de levering van...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss