Auson Light Pine Tar Olie

Artikelnummer: 60030264
Vorige Artikel 2 van 2
€ 20,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 17 stuks
Aantal

Auson Light Pine Tar Olie biedt hout een van naturen aanwezige bescherming en is speciaal ontwikkeld voor naaldhout zoals douglas, lariks, red ceder etc. Auson Light Pine Tar Olie kan worden gebruikt voor het conserveren van uw houten terras, omheining, tuinmeubelen, gevels, etc. 

Het verduurzamen van houten constructies doormiddel van Pine Tar gebeurd al sinds de oudheid. En het werkt nog steeds! Auson Light Pine Tar Olie is een Pine Tar met een lage viscositeit die zonder problemen kan worden gebruikt voor de behandeling van onder druk behandeld hout als onbehandeld hout. Auson Light Pine Tar Olie dringt diep in het hout en voorkomt dat het hout droogt en barst. Wanneer het hout gedehydrateerd is en scheuren bevat, zal het water vrij in het hout doordringen en uiteindelijk zal het hout gaan rotten. Wanneer u uitdroging voorkomt dan voorkomt u dat het hout zal rotten. Hout behandeld met Auson Light Pine Tar Olie wordt beloond met een langdurige bescherming, een mooie zilvergrijze kleur en een klassieke houten textuur.

Leverbaar in 1L, 3L en 10L verpakking.

Merk
Auson

Gebruiksaanwijzing
De ondergrond moet droog en schoon zijn. Niet te vroeg behandelen in het voorjaar; laat het hout door de zon drogen. Breng aan met een kwast of roller. Aanbrengen op kleine oppervlakken zodat u gemakkelijk eventueel overschot kunt afvegen, vooral onder daken en aan de onderzijde van het meubilair is dit wenselijk. De eenvoudigste manier om Pine Tar olie te verwijderen is met behulp van een doek gedrenkt in terpentijnolie of white spirit. Draag rubberen handschoenen en zorg ervoor dat elke nabijgelegen plant is afgedekt. Behandeld hout heeft die typisch kenmerkende geur van teer de eerste vierentwintig uur maar zal na verloop van tijd verdwijnen, echter de teer blijft en doet zijn werk. Hout behandeld met Auson Pine Tar Olie dient om de twee of drie jaar weer behandeld te worden!

Verbruik
6-10m2 per/liter

Toepassing
Buiten

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 25,00 (NL)

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

        
      
        
       
         
      
           
 

Vraag het onze adviseur

  • 12-02-2020 - Beste Petra,
    Jazeker, het is mogelijk om een matte uitstraling te...  lees meer
  • 09-02-2020 - Welke verf adviseert u voor binnenzijde paardenstal met stucwerk?

    Qua kleur...  lees meer
  • 09-02-2020 - Geachte heer,
    Wij hebben een ander huis gekocht waar in hal,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss