Lacq Rapidoil 2C

Vorige Artikel 11 van 16 Volgende
€ 39,95 (inclusief 21% btw)

Lacq Rapidoil 2C is een 2 component conserveermiddel voor houten oppervlakken. Component A is op basis van plantaardige olie en is volledig vrij van oplosmiddel. Met slechts één enkele laag geeft u het hout kleur en de bescherming die het verdiend. Met het toevoegen van de oplosmiddel vrije accelerator, component B versnelt u de droging van de olie waardoor het behandelde oppervlakte sneller te belasten is.

Rapidoil kan naast toepassing op vloeren, ook perfect op tafelbladen, keukenbladen en andere meubelen aangebracht worden.

Leverbaar in 0,5L en 1L verpakking.

Eigenschappen
Kleurt en beschermt in 1 laag
In tegenstelling tot andere olie producten volstaat een laag Rapidoil op uw houten vloer. Rapidoil verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en beschermt het duurzaam. Rapidoil maakt het hout waterafstotend waardoor het ook geschikt is voor gebruik in keukens en badkamers.

Uw vloer is snel in gebruik te nemen
Dankzij de combinatie van de Rapidoil en de verharder droogt uw vloer snel na behandeling met Rapidoil. U kunt uw vloer binnen 24 uur al in gebruik nemen. Na het vermengen van de olie met de verharder is het product 4 tot 5 uur te gebruiken.

Geschikt voor alle houttypes
Rapidoil kan gebruikt worden op elke houtsoort. Niet alleen massief maar ook fineer. Houd er wel rekening mee dat de kleurbeleving per houtsoort kan verschillen.

Makkelijk te onderhouden
Na 5 dagen is de vloer al te onderhouden met een mop en water. Gebruik hiervoor Lacq verzorgende vloerzeep om een optimale levensduur van de bescherming te garanderen.

Verwerking
1. Onbehandeld hout: schuur het oppervlak volgens de regels van de hout. Gebruik hiervoor geen fijnere korrel dan 120. Let erop dat schuursporen en onregelmatigheden na het aanbrengen van de olie extra zullen opvallen. Na het schuren grondig stofzuigen en alle stofrestanten verwijderen.

2. Meng het A en B Component zorgvuldig en roer het mengsel 2 minuten goed door.

3. Wees er zeker van dat het te behandelen oppervlak droog is. Breng een kleine hoeveelheid Lacq Rapidoil 2C aan en verspreid deze met een doek of boenmachine met dunne beige pad. Werk in vlakken van 5 - 10 m2.

4. Laat Rapidoil 2C enkele minuten inwerken. Verwijder daarna alle overtollige olie binnen 15 minuten per zone. Gebruik hiervoor een doek of boenmachine met witte pad. Het oppervlak moet handdroog aanvoelen! Werk alle zones op dezelfde manier af.

5. In een goed geventileerde ruimte kan het oppervlak na 24 - 36 uur na de behandeling belast worden. Na 5 dagen kan op het oppervlak onderhoud met water en de juiste zeep toegepast worden. De gebruikte gereedschappen kunnen gereinigd worden met terpentine.

Het verbruik bedraagt circa 30 - 50 m2/liter, afhankelijk van houtsoort en schuur- en aanbrengmethode. Lacq Rapidoil 2C is na het mengen maximum 4 - 6 uur verwerkbaar (afhankelijk van de temperatuur en
luchtvochtigheid).

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

 

Vraag het onze adviseur

  • 26-08-2020 - Geachte heer Janssens,
    Nee helaas, Bondex Renovateur hebben wij niet in...  lees meer
  • 26-08-2020 - Geachte,
    Ik ben op zoek naar BONDEX, renovateur om te plaatsen...  lees meer
  • 20-08-2020 - Beste Menno,
    Wixx AQ 300 Excellent is de opvolger van de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss