Lacq gestookte jachtlak

Artikelnummer: 60040005
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 34,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Naast houtbescherming en muurverf bent u ook voor jachtlak bij Verfstop.nl op het juiste adres. Bij ons vind u verschillende soorten jachtlak, zo vindt u de jachtlak die u nodig heeft. Bij ons vind u alleen producten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs, zo kunt u gerust aan de slag met de volgende klus. Heeft u vragen over onze jachtlak of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op en een van onze experts helpt u graag verder.

Jachtlak van Lacq

Wanneer je kiest voor jachtlak van Lacq bent u verzekerd van een goed product. Zo hoeft u niet bang te zijn dat wanneer u aan de slag gaat met uw boot dat het fout gaat. De jachtlak van Lacq is zelfs zo goed dat het ook gebruikt wordt voor het afwerken van voordeuren en tuinmeubelen. Bij ons kunt u profiteren van gratis verzending vanaf €50 en heeft u vragen over één van onze producten, dan staan onze experts klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Deze op ambachtelijke wijze gestookte jachtlak blinkt uit door een optimale vloeiing, bolle glans, zeer hoge weer- en water-bestendigheid en hoge elasticiteit waardoor de lak niet scheurt op werkend hout. Lacq gestookte jachtlak is onder andere gebaseerd op houtolie en phenolhars maar bevat tevens een hoogwaardige UV filter die optimaal beschermt tegen verkleuring door zonlicht, ook in tropische klimaten.

Lacq gestookte jachtlak kan toegepast worden op nieuw werk van massief kaal hout (zoals mahonie, meranti, oregon pine), hechthout binnen en buiten boven de waterlijn. Als onderhoud aan bestaande, een- en tweecomponent vernissystemen die nog in tact zijn. Tevens wordt Lacq gestookte jachtlak vaak toegepast voor het afwerken van voordeuren en tuinmeubelen.

Verwerking: Aanbrengen van meerdere lagen zorgt voor een nog diepere bolle glans en biedt bovendien meer UV-bescherming en glansbehoud. Schuur en schilder altijd in de nerfrichting, liefst handmatig.

Overschilderbaar: Na 24 uur bij 18°C.
Uitstrijkvermogen: 14 m2/l bij 35 micron
Verwerken d.m.v. langharige slappe kwast of conventionele luchtspuit.
Aanbevolen laagdikte per laag: 60 - 70 μm nat = 30 - 35 μm droog.

Verdunning:
Kwastverwerking: terpentine
Spuitverwerking: wasbenzine
Hoeveelheid verdunning is mede afhankelijk van temperatuur van het product en de omgeving, kijk uit voor oververdunning.

Verwerkingsvoorschriften:

 • Breng gestookte jachtlak niet nat-in-nat aan en vermijd hogere laagdiktes dan aangegeven om zakkers en problemen met de doordroging te voorkomen.
 • Zorg voor voldoende ventilatie tijdens de verwerking en droging van de verf. Niet aanbrengen in volle zon of wind, onder deze omstandigheden vindt snelle verdamping van oplosmiddel plaats wat een goede vloeiing van de verf kan verhinderen.
 • Temperatuur van vernis, ondergrond en omgeving mogen niet teveel van elkaar afwijken.

Leverbaar in 1L, 2.5L, 5L en 20L verpakking.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

 

Vraag het onze adviseur

 • 26-08-2020 - Geachte heer Janssens,
  Nee helaas, Bondex Renovateur hebben wij niet in...  lees meer
 • 26-08-2020 - Geachte,
  Ik ben op zoek naar BONDEX, renovateur om te plaatsen...  lees meer
 • 20-08-2020 - Beste Menno,
  Wixx AQ 300 Excellent is de opvolger van de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss