Navigatie

Auson Zweedse Houtteer 850

Artikelnummer: 60030200
Vorige Artikel 2 van 13 Volgende
€ 20,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Auson Zweedse Houtteer 850 wordt in Scandinavië reeds honderden jaren gebruikt voor het beschermen en conserveren van houten gebouwen, boten, steigers etc. tegen houtrot. Bij de behandeling van hout met houtteer brengt u stoffen aan die van naturen in hout voorkomen.

Auson Zweedse Houtteer 850 heeft sterk impregnerende eigenschappen die voorkomen dat vocht doordringt in het hout. Na behandeling wordt het hout beschermd tegen uitdrogen en barsten en blijven de houtstructuren duidelijk zichtbaar. Uiterlijke kenmerken door veroudering van het houtoppervlak blijven op een mooie manier zichtbaar. Auson Zweedse Houtteer 850 is een 100% natuurproduct.

Gebruiksaanwijzing: Nieuw en onbehandeld hout of hout wat voormalig behandeld is met houtteer: Verwijder stof en vuil van het hout met een borstel. Om impregneren en de droogtijd te verbeteren breng Auson Zweedse Houtteer 850 aan; verwarmd tot ca. 50°C of verdund met ca. 20% terpentijnolie voor het beste resultaat. Wees u er bewust van dat houtteer 100% natuurproduct is, waarvan het uiterlijk kan variëren. Wij adviseren om een aantal blikken te mengen vóór gebruik totdat de gewenste hoeveelheid wordt verkregen. Het wordt aangeraden om houtteer in het voorjaar of zomer te verwerken. Warmte heeft een zeer gunstig effect en zal het materiaal makkelijker doen verwerken. De warmte heeft tevens een positieve uitwerking op de impregnerende eigenschappen waardoor deze dieper doordringt in het hout.

Verbruik: 2-4m2 per/liter.

Leverbaar in 1L, 3L en 10L verpakking.

Let op: verdunnen met terpentijnolie is bij dit product noodzakelijk!

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 25,00 (NL)

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

       
      
       
       
         
      
             
 

Vraag het onze adviseur

  • 18-09-2019 - Goedenavond Hanna,
    We hebben helaas geen ervaring met het aanbrengen van...  lees meer
  • 18-09-2019 - Kan ik bijvoorbeeld jullie betonverf, die ook hecht aan hout,...  lees meer
  • 18-09-2019 - Goedendag,

    Ik heb een kurkvloer in mijn huis en ik zou...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2019 Verfstop.nl | sitemap | rss