Verol PRO RM 20 Betonreparatiemortel

Artikelnummer: 50000710
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 39,95 (inclusief 21% btw)

Verol PRO RM 20 is een 2 komponenten betonreparatiemortel op basis van epoxy en zeer geschikt voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in betonvloeren van magazijnen, productieruimten, werkplaatsen, verkoopruimten, kelders, garages en woningen.

Eigenschappen:

Krimpt en scheurt niet

Voor binnen- en buitengebruik

Snel weer belastbaar

Oplosmiddelvrij

Reukarm

Niet ontvlambaar

Gemakkelijk te verwerken met troffel, voegijzer of spaan

Uitmuntende chemische bestendigheid

Zeer slijtvast

Krimpvrij

Goede hechting op beton

Verbruik:
Op normale beton en/of cementdekvloeren bedraagt het verbruik ca. 1,65 kg/m²/mm laag.

Gebruiksaanwijzing:

Voorbereiding van de ondergrond:
De ondergrond in beton en/of cement dient schoon, olie-, en vetvrij te zijn. De te behandelen oppervlakte dient "zicht"droog en vrij te zijn van loszittende delen voor plaatsing van de reparatiemortel. Voordat met de reparatie kan worden begonnen dient de te behandelen ondergrond voorzien te worden van 1 laag Verol PRO EP 10 betonprimer alvorens de betonreparatiemortel mag worden aangebracht.

Voorbereiding van de reparatiemortel:
Het voorgedoseerde component B (harder) bijvoegen bij component A (gemodificeerd epoxyhars) en 3 minuten mengen met behulp van een metalen mixer. Het gemengd product is onmiddellijk klaar voor gebruik.

Applicatie:
De reparatiemortel direct uitgieten op de vloer en uitstrijken met behulp van een vloerspaan. Het verbruik bedraagt ca. 1,65 kg/m²/mm. Verwerkingstemperatuur bedraagt minimaal +10ºC en maximaal +30ºC. Verwerkingstijd bedraagt ca. 30 minuten bij een temperatuur van +20°C. Na ca. 12u is de reparatiemortel beloopbaar, na ca. 2 dagen mechanisch belastbaar en na ca. 7 dagen chemisch belastbaar. De betonreparatiemortel dient minimaal 12 uur en maximaal 48 uur uit te harden alvorens een volgende laag mag worden aangebracht.

LET OP: Zodra het hars en de verharder gemengd zijn, kan men maar ca. 30 minuten met dit product werken! Dit is visueel duidelijk zichtbaar omdat het product in de mengemmer begint in te dikken, maar ook zeer goed voelbaar omdat het product warmte begint te ontwikkelen. In deze fase mag men het product niet verder gebruiken! Om deze reden dient de mengemmer en verfrol en/of verfborstel na elke laag weggegooid te worden en dient er een nieuwe gebruikt te worden voor de volgende laag.

Opslag:
De componenten dienen opgeslagen te worden in de originele verpakking en in een vorstvrije en goed geventileerde ruimte bewaard te worden. Houdbaarheid van het niet gemengde product bedraagt 24 maanden.

Verkrijgbaar in 3kg en 10kg verpakking.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf  € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

 

Vraag het onze adviseur

  • 20-10-2020 - Geachte heer Kuiper,
    Voor onbehandeld hout adviseer ik Verol carboleum toe...  lees meer
  • 20-10-2020 - wat houdt beter, carboleum of koolteer en welk artikel smeert...  lees meer
  • 19-10-2020 - Geachte H. Boot,
    Wij kopen restpartijen Histor op van o.a. bouwmarkten....  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Verfstop.nl | sitemap | rss