-20%

Verol Carboleum Zwart

Artikelnummer: 60000080
Vorige Artikel 6 van 56 Volgende
€ 70,00 € 55,95 (inclusief btw)

Verol zwarte carboleum

Bent u van plan uw (tuin)huis, schutting of schuur met een zwarte laag te voorzien? Dan is onze zwarte carboleum hét middel voor u. Met dit middel geeft u uw hout een mooie zwarte toplaag dat afwerend werkt tegen vocht en neerslag. Zo blijft uw hout optimaal beschermd en in goede conditie. Verfstop heeft zwarte carboleum van het bekende merk Verol en is verkrijgbaar in 5, 20 en 60 liter verpakking. Het verbruik van dit middel is gemiddeld 5-10m2 per liter.

Zwart carboleum kopen? Dat doet u bij Verfstop.nl

Zwarte carboleum van Verol kopen? Bij Verfstop zit u helemaal goed. Wij verzenden uw carboleum gratis binnen Nederland vanaf € 50,00. Doordat wij direct inkopen bij de groothandel kunnen wij u van een scherpe prijs voorzien. Daarnaast bent u bij Verfstop altijd aan het juiste adres voor een vrijblijvend advies. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, weten onze experts waar ze over praten.

Naast zwarte carboleum van Verol, hebben we bij Verfstop ook groene carboleum van Verol en bruine bio carboleum in het assortiment.

Heeft u nog vragen over Verol carboleum? Neem contact op

Heeft u nog vragen over carboleum van Verol? Of heeft u vragen over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag met een vrijblijvend advies. U kunt ons 7 dagen per week bereiken tot 22:00. Bellen kan naar +31 (0)85 0043155. Mailen kan natuurlijk ook, dit kan naar info@verfstop.nl. Daarnaast is het ook mogelijk ons contactformulier in te vullen met uw vraag of opmerking. Eén van onze experts neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u van een passend antwoord te voorzien.

Eigenschappen
Verol carboleum is speciaal ontwikkeld voor het conserveren van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen etc. en kan over met koolteer en carbolineum behandelde oppervlakte worden aangebracht. Verol carboleum dringt diep in het hout en heeft een sterk water werend vermogen.

Ondergrond
Nagenoeg alle houtsoorten.

Toepassing
Buiten

Kleur
Zwart

Verdunning
White Spirit

Verbruik
5-10m2 per/liter.

Gebruiksaanwijzing
Verol carboleum kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitpistool. Vermijd verwerking in aanwezigheid van open vlam en vonken of in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Verwerken in de open lucht, enkel bij droog weer en buiten de vorstperiode. Bij temperaturen lager dan het vriespunt kan kristallisatie optreden. Dit kristalliseren wordt voorkomen door het product te verwarmen tot 20°C en regelmatig te mengen. Naar gelang gewenste kleur dit product in 2 a 3 lagen aanbrengen.

Eerste hulpmaatregelen
De symptomen als gevolg van een vergiftiging kunnen optreden na de blootstelling; in geval van twijfel, rechtstreekse blootstelling aan het chemische product of aanhoudend ongemak medische hulp inroepen en het veiligheidsinformatieblad van dit product tonen.

Door inademing: De betrokken persoon weghalen uit de plaats van blootstelling, hem/haar verse lucht toedienen en laten rusten. In ernstige gevallen zoals hartstilstand technieken van kunstmatige ademhaling toepassen (mond-op-mondbeademing, hartmassage, toediening van zuurstof etc.) en onmiddellijk medische hulp inroepen.

Door contact met de huid: Verontreinigde kleren en schoen uittrekken, de huid afspoelen of zo nodig de betrokken persoon douchen met veel koud water en neutrale zeep. In geval van aandoening zeker een arts raadplegen. Indien het mengsel brand- of vrieswonden veroorzaakt, mag de kleding niet uitgedaan worden omdat dit het letsel kan verergeren indien deze aan de huid kleeft. Indien zich blaren vormen op de huid, mogen die nooit doorgeprikt worden aangezien dit het risico op infectie verhoogt.

Door contact met de ogen: Spoelen gedurende minstens 15 minuten met overvloedig water op kamertemperatuur. Vermijden dat de betrokken persoon in zijn/haar ogen wrijft of ze sluit. Indien de betrokken persoon contactlenzen draagt, moeten die verwijderd worden op voorwaarde dat ze niet aan de ogen kleven, aangezien dan bijkomende letsels kunnen optreden. In elk geval na het wassen zo snel mogelijk een arts raadplegen met het veiligheidsinformatieblad van het product.

Door inname/inademing: Het braken niet opwekken, indien de betrokken persoon toch moet braken zijn/haar hoofd naar voren buigen om inademing van braaksel te voorkomen. De betrokken persoon laten rusten. De mond en keel spoelen, aangezien die aangetast kunnen zijn door de opname.

Opslag
Ten minste 2 jaar vanaf productiedatum, mits opgeslagen bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C in onaangebroken originele verpakking.

Waarom Verfstop.nl?

Gratis verzending vanaf € 50,00

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

Persoonlijk contact met een expert

Direct inkopen bij de groothandel

Meer dan 15 jaar ervaring

Twijfels over uw aankoop?

Kies een merk

© 2016 - 2021 Verfstop.nl | sitemap | rss